En sökare


Förutom att bygga på hemsidan så letar jag ständigt efter mening och mål i livet. Faktum är att jag försöker ägna varje vaken timme till personlig utveckling och "andlig" medvetenhet. Världen har hamnat i en löjlig följa John och konsumtions loop som jag varken vill eller orkar delta i. Ju mer man studerar fenomenet desto löjligare tycks det. Folk petar i sina telefoner, sitter klistrade vid datorer och allehanda fördumningsprogram, kollar kattklipp och hatar på sociala medier.


Allt verkar handla om att konkurrera och manövrera ut varandra. Lyteskomik och förlöjligande är norm. Däremellan dövar man sig med lekprogram för vuxna, jagar status och glömmer bort både sig själva och dem man älskar. Det finns ingen plats för omtanke. Jag försöker hoppa av denna skenande bergochdalbanan och ta kommandot över mitt liv. Jag vill samverka, vårda vänskap och finna kärleken till världen och människorna. Det är inte enkelt.


Vi behöver se världen ur ett större perspektiv, åtminstone för barnen och framtidens skull. Jag tänker i vilket fall göra mitt bästa. Till min hjälp försöker jag hålla mig till speciella principer. Självklart trillar man dit ibland, men då får man samla ihop sig och börja om...

Varför hemsida?

En gång i slutet på 90-talet blev jag arbetslös. I stället för att slösa tid på en hopplös arbetsmarknad anmälde jag mig till en utbildning i web design. På den här tiden var det omåttligt populärt att ha en hemsida. Internet med hemsidor och näthandel var framtiden. (Det är det fortfarande) Samtidigt startade jag www.stellanekman.com  På så sätt kunde jag öva även efter skoltid. Praktiskt och kul.


Strax efter fullgången utbildning kom it-bubblan. Internet floppade och jag fick inget jobb i branchen som tänkt. Men jag behöll min hemsida och har haft den sedan dess. Den har haft många varierande inriktningar genom åren. Jag har till och med tjänat en hel del pengar på den ... Men det var på den tiden då jag ansåg att pengar var viktigt.


... Numera vet jag att pengar mest betyder trubbel och att jakten på dem oftast är slöseri med värdefull tid. Pengar tenderar att göra folk giriga samtidigt som de skapar konstiga ideal. Det finns de som tror att den som har mycket pengar och mest prylar är en bättre människa. Vad ska man säga om det? Så jävla dumt! 


Oavsett! 

Numera har jag min hemsida uteslutande för eget välbefinnande ... för att den är rogivande att pilla med. Och om du tycker den är intressant så är vinsten dubbel om än inte mitt mål.

Nedan: Buss av Elliot 4 år (ovan)

Om klippet inte startar från början / dra i reglaget.