Amatörförfattare - morfar - farfar - humanist - bokvän.

Motto: Forward Momentum.


"Konkurrera inte.

Universum är obegränsat.

Samexistera ..."

Stellan Ekman

Ovan: Farfar med Aaron.


En sökande människa...


Jag letar ständigt efter mening och mål i livet. Faktum är att jag försöker ägna varje vaken timme till personlig utveckling och "andlig" medvetenhet. Världen har hamnat i en löjlig följa John och konsumtions loop som jag varken vill eller orkar delta i. Ju mer man studerar fenomenet desto löjligare tycks det.


Folk petar i sina telefoner, sitter klistrade vid datorer och allehanda fördumningsprogram, kollar kattklipp och hatar på sociala medier.


Allt verkar handla om att konkurrera och manövrera ut varandra. Lyteskomik och förlöjligande är norm. Däremellan dövar man sig med lekprogram för vuxna, jagar status och prylar och glömmer bort både sig själva och dem man älskar. Det verkar inte finnas plats för omtanke. Jag försöker hoppa av den skenande bergochdalbanan och ta kommandot över mitt liv. Jag vill samverka, vårda vänskap och finna kärleken till världen och människorna. Det är inte enkelt.


Vi präglas av mediala konsumtionsstyrda klickmonster, hatfulla dogmer och förutfattade meningar. Vi behöver ta av oss skygglapparna och se världen ur ett större perspektiv, åtminstone för barnen och framtidens skull. Jag tänker i vilket fall göra mitt bästa.


Till min hjälp försöker jag hålla mig till speciella principer. Självklart trillar man dit ibland, men då får man samla ihop sig och börja om...

Elwin & Elliot

Aaron

Om klippet inte startar från början / dra i reglaget.